Προφίλ
Η εταιρία FAIR HAIR ιδρύθηκε το 1987 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας ένα από τα τελειότερα Ινστιτούτα κλινικής αγωγής μαλλιών με σκοπό να βοηθήσει όλους όσους έχουν προβλήματα με τα μαλλιά ή το δέρμα της κεφαλής. Δέκα χρόνια μετά ιδρύεται και το υποκατάστημα στην Αθήνα προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερο κόσμο να βρει λύση στο πρόβλημά του οριστικά. Πλέον 150 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα υποστηρίζουν το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρίας μας με συνέπεια και ευθύνη.

Η εταιρία FAIR HAIR γνωρίζοντας τη σοβαρότητα και τη σημαντικότητα του προβλήματος δημιούργησε ειδική ομάδα έρευνας σε Ελλάδα και Ιταλία ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα φυσικής προέλευσης για τη μόνιμη αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και τις διάφορες δερματικές παθήσεις, που διαταράσσουν την υγιεινή του τριχωτού.

Η φυσική αγωγή FAIR HAIR αποτελείται, από μία ευρύτατη γκάμα προϊόντων φροντίδας μαλλιών που σε συνδυασμό με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουν τα κέντρα FAIR HAIR, βοηθά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και στην απαλλαγή δερματικών παθήσεων, όπως πιτυρίδα, λιπαρότητα, σμηγματόρροια, σμηγματ. Δερματίτιδα, ξηροδερμία και κνησμό. Τα παραπάνω προβλήματα ταλαιπωρούν πολύ κόσμο και αποτελούν βασικές αιτίες τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών.

Τα προϊόντα της FAIR HAIR διαθέτουν φυτική βάση, είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και δεν προκαλούν καμία παρενέργεια ένας βασικός παράγοντας που έχει εξασφαλίσει η εταιρία FAIR HAIR για να μπορεί να γίνει η χρήση των προϊόντων από όλους ανεξαρτήτου ηλικίας.

Παράλληλα με τα προϊόντα μας, η FAIR HAIR βασίζεται και στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (κάσκες, Laser, κ.α.) που διαθέτουν τα ινστιτούτα των δερματικών προβλημάτων που προαναφέραμε.

Η διαδικασία που ακολουθεί κάποιος που θα επισκεφτεί τα ινστιτούτα αγωγής FAIR HAIR αξίζει να την αναλύσουμε διότι παρουσιάζει ακριβώς την λύση που προσφέρουμε για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος του τριχωτού όπως και της πρόληψης μοναδικά και μόνιμα.