Υπηρεσίες

Στα κέντρα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχει εκπαιδευμένο προσωπικό και εξοπλισμός για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος της κεφαλής.

Την διαδικασία που ακολουθεί κάποιος που θα επισκεφθεί τα ινστιτούτα κλινικής αγωγής FAIR HAIR αξίζει να την αναλύσουμε διότι παρουσιάζει ακριβώς την αγωγή που προσφέρουμε για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος του τριχωτού όπως και της πρόληψης μοναδικά και μόνιμα.

1ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Αρχικά γίνεται η τριχολογική εξέταση με το MICRO SKIN SCOPE από τους ιατρούς των ινστιτούτων μας, ώστε να δώσουμε την αιτιολογική διάγνωση της πάθησης. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι όσο πιο γρήγορα ο κάθε ενδιαφερόμενος κάνει την τριχολογική εξέταση τόσο πιο γρήγορα θα λύσει το πρόβλημά του αποφεύγοντας την συνέχιση της απώλειας των μαλλιών. (χαμένος χρόνος σημαίνει και οριστική απώλεια τριχών). Η εξέταση και οι μετά επανέλεγχοι γίνονται για να παρακολουθούμε την κατάσταση κάθε πελάτη συνεχώς και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η διαδικασία είναι σημαντική και πρέπει να γίνεται ώστε να συντηρείται το αποτέλεσμα σε ικανοποιητικά επίπεδα. Στο τέλος ο πελάτης περνάει στο στάδιο συντήρησης του αποτελέσματος και οι επανέλεγχοι γίνονται με πολύ αραιό ρυθμό.

2ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Πρόγραμμα με αγωγές στα κέντρα FAIR HAIR και προϊόντα στο σπίτι, τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά (Σαμπουάν – Λοσιόν στους ανάλογους συνδυασμούς) βάσει των οδηγιών που δίνονται στο πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρησιμοποίηση κάποιου τυχαίου προϊόντος, απορυθμίζει την ισορροπία του τριχωτού που δίνει η αγωγή μας και αναζωπυρώνει το πρόβλημα.
Στην αρχική φάση σταματάμε την τριχόπτωση.

3Η ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΓΩΓΗ

Με τα προϊόντα που δίνουμε και σε συνδυασμό με τις αγωγές στα κέντρα FAIR HAIR, οδηγούμαστε σταδιακά στην αναζωογόνηση των μαλλιών. Δηλαδή προοδευτικά ενισχύεται η αγγείωση του τριχωτού και των θυλάκων του και οι τρίχες αρχίζουν να αναπτύσσονται πλέον με τον φυσιολογικό τρόπο. Έτσι ο πελάτης βλέπει άμεση βελτίωση στην εικόνα του.

4ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Για να κρατήσουμε όμως ότι πετύχαμε με τις παραπάνω προσπάθειες, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το πρόβλημά μας είναι χρόνιο. Γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να κρατάμε επαφή με τα κέντρα FAIR HAIR σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Η εγκατάλειψη της προσπάθειας φέρνει το πρόβλημα στην παλιά του άσχημη κατάσταση και επαναφέρει το άγχος και την απόγνωση. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δίνουμε, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και οριστικά.
Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της εταιρίας FAIR HAIR, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η διαφορά είναι εμφανής. Η ποιότητα των μαλλιών βελτιώνεται θεαματικά και οι συνθήκες του τριχωτού της κεφαλής γίνονται άριστες. Έτσι δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η τέλεια εικόνα του τριχωτού να διατηρηθεί για πάντα.

Εμπιστευτείτε μας και συνεργαστείτε μαζί μας για να κάνουμε πραγματικότητα αυτά που σας υποσχόμαστε. Χιλιάδες μαρτυρίες πελατών μας (αρχείο πελατών 1987 - σήμερα) πιστοποιούν το αποτέλεσμα της αγωγής FAIR HAIR.

Οδηγός Τριχόπτωσης

Επιλέξτε το προϊόν που σας ταιριάζει!

Βήμα 1ο
Βήμα 2ο
Βήμα 3ο
Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ

Μαρτυρίες Πελατών