Προφίλ

Η εταιρία FAIR HΑIR

ιδρύθηκε το 1987 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας ένα από τα τελειότερα Ινστιτούτα κλινικής αγωγής μαλλιών, με σκοπό να βοηθήσει όλους όσους έχουν προβλήματα με τα μαλλιά ή το δέρμα της κεφαλής.
Δέκα χρόνια μετά ιδρύεται και το υποκατάστημα στην Αθήνα προσφέροντας την δυνατότητα σε όλο και περισσότερο κόσμο να βρει λύση στο πρόβλημά του οριστικά. Παράλληλα, φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα υποστηρίζουν το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρίας μας με συνέπεια και ευθύνη.

Η εταιρία FAIR HAIR γνωρίζοντας την σοβαρότητα και την σημαντικότητα του προβλήματος δημιούργησε ειδική ομάδα έρευνας σε Ελλάδα και Ιταλία ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για την μόνιμη αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και τις διάφορες δερματικές παθήσεις που διαταράσσουν την υγιεινή του τριχωτού.
Η φυσική αγωγή FAIR HAIR, αποτελείται από μία ευρύτατη γκάμα προϊόντων περιποίησης και φροντίδας μαλλιών, που σε συνδυασμό με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουν τα κέντρα FAIR HAIR, βοηθά στην αντιμετώπιση την τριχόπτωσης και στην απαλλαγή δερματικών παθήσεων, όπως πιτυρίδα, λιπαρότητα, σμηγματόρροια, σμηγματ. δερματίτιδα, ξηροδερμία και κνησμό. Τα παραπάνω προβλήματα ταλαιπωρούν πολύ κόσμο και αποτελούν βασικές αιτίες τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών.

Τα προϊόντα της FAIR HAIR

διαθέτουν φυτική βάση, είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ και δεν προκαλούν καμία παρενέργεια, ένας βασικός παράγοντας που έχει εξασφαλίσει η εταιρία FAIR HAIR ώστε να είναι δυνατή η χρήση των προϊόντων ανεξαρτήτου ηλικίας.
Παράλληλα με τα προϊόντα μας, η αγωγή της FAIR HAIR βασίζεται και σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (κάσκες, Laser,κ.α.) που διαθέτουν τα ινστιτούτα μας και εξασφαλίζουν ουσιαστική και μόνιμη λύση της τριχόπτωσης και των δερματικών προβλημάτων που προαναφέραμε.
Χιλιάδες μαρτυρίες πελατών μας (αρχείο πελατών 1987 - σήμερα) πιστοποιούν το αποτέλεσμα της θεραπευτικής αγωγής FAIR HAIR.

Μόνιμη μέριμνα της εταιρίας FAIR HAIR είναι να δίνουμε την δυνατότητα σε όλο και περισσότερο αριθμό ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης, να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Φροντίσαμε και είμαστε “κοντά” σε όλους αυτούς που δεν μπορούν να μας επισκεφθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή σε κάποιο από τα επιλεγμένα φαρμακεία μας. Μπορεί δηλαδή ο πελάτης να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικώς και να γίνει η τηλεφωνική επικοινωνία-διάγνωση όπως την αποκαλούμε. Ο πελάτης πρέπει να μας δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημά του και αφού μελετηθούν από τους ιατρούς της εταιρίας μας, μπορούμε να δώσουμε στον πελάτη μία συνδυαστική αγωγή με προϊόντα (σαμπουάν – λοσιόν). Φυσικά και σ’ αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να βρίσκεται σε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για να του δίνουμε πάντα οδηγίες για την αγωγή του.

Η φιλοσοφία της FAIR HAIR

στηρίζεται στην έγκαιρη ενημέρωση & στην πρόληψη. Είναι οι κύριοι παράγοντες αντιμετώπισης των σοβαρών καταστάσεων που οδηγούν σε απώλεια μαλλιών και φαλάκρα. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλο και περισσότερες περιπτώσεις αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε καταστάσεις που πολλοί τις θεωρούσαν μη αναστρέψιμες. Σε αυτό συντελούν οι συνεχείς έρευνες των ινστιτούτων FAIR HAIR.

Η εταιρία FAIR HAIR συνεργάζεται με επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα για να μπορεί ο καθένας να έχει εύκολη πρόσβαση και να προμηθεύεται τα προϊόντα μας. Οι συνεργάτες μας φαρμακοποιοί σε όλες τις πόλεις έχουν αναλάβει με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα την ενημέρωση των ενδιαφερομένων με τους κατάλληλους συνδυασμούς προϊόντων. Κρατούν συνεχή επαφή με τα ινστιτούτα FAIR HAIR και ενημερώνονται για όλες τις νέες εξελίξεις της αγωγής FAIR HAIR, ώστε να κατευθύνουν σωστά τον πελάτη που ζητάει την συμβουλή τους.

Στην Θεσσαλονίκη δημιούργησε το εργαστήριο παραγωγής των προϊόντων της. Έναν χώρο σύγχρονο και εξοπλισμένο με εξειδικευμένα μηχανήματα νέας τεχνολογίας.

Η εταιρία FAIR HAIR επιλέγοντας αυστηρά τους τρόπους διαφημιστικής προβολής, ενημερώνει υπεύθυνα τον κόσμο για τα προβλήματα τους τριχωτού της κεφαλής, αποτρέποντας τις λανθασμένες, και πολλές φορές επίπονες, επιλογές. Η παρουσία μας και η ενημέρωση γίνεται μέσω εντύπων και ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών σε πανελλαδική εμβέλεια. Ιδιαιτέρως οι τηλεοπτικές εκπομπές είναι μοναδικές στο είδος τους και βασίζονται στην άμεση επικοινωνία με το τηλεοπτικό κοινό με ανοιχτή γραμμή συνομιλίας, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να ενημερώνονται για το προβλήματά τους έγκαιρα & έγκυρα.

Οδηγός Τριχόπτωσης

Επιλέξτε το προϊόν που σας ταιριάζει!

Βήμα 1ο
Βήμα 2ο
Βήμα 3ο
Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ

Μαρτυρίες Πελατών