Ανακοίνωση της FAIR HAIR για την απόφαση του ΕΟΦ για ανάκληση παρτίδας σαμπουάν

Αξιότιμε πελάτη,

Η εταιρεία FAIR HAIR Ι. ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ & ΣΙΑ σεβόμενη την πρόσφατη απόφαση του ΕΟΦ για ανάκληση της παρτίδας 02150118 του σαμπουάν «Fair Hair Caduta Τριχόπτωση», έχει προβεί άμεσα σε απόσυρση των προϊόντων από τα συνεργαζόμενα φαρμακεία αλλά και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Η συγκεκριμένη παρτίδα προϊόντων αποσύρεται καθώς γίνεται αναφορά, ότι περιέχει συστατικό, το οποίο διαπιστώθηκε πως είναι απαγορεύμενο.

Η εταιρεία έχει ήδη εφαρμόσει ολοκληρωμένα μέτρα για την αποτροπή επανεμφάνισης τέτοιων περιστατικών, με σκοπό την ασφάλεια των καταναλωτών αλλά και τη διασφάλιση της ευημερίας των πολύτιμων πελατών της, όπως εσείς. Όλες οι νέες παραγγελίες των προϊόντων από το εργαστήριο έχουν ανασταλεί ενώ συνεχίζεται η διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας.

Εκτιμώντας βαθύτατα την εμπιστοσύνη σας, αναγνωρίζει την ταλαιπωρία που προκλήθηκε από την ανάκληση και ζητά συγγνώμη για τυχόν διαταραχή στις καθημερινές ρουτίνες περιποίησης των μαλλιών. Έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση αυτής της κατάστασης.

Εάν έχετε αγοράσει την επηρεασμένη παρτίδα σαμπουάν «Fair Hair Caduta Τριχόπτωση» η εταιρεία σας προτρέπει να διακόψετε αμέσως τη χρήση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών, η οποία θα σας παρέχει καθοδήγηση και θα απαντήσει σε τυχόν ανησυχίες ή ερωτήσεις σας.

Η δέσμευση για την ασφάλεια και την ικανοποίηση των καταναλωτών ήταν πάντα στο επίκεντρο της αποστολής της FAIR HAIR. Σας διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται επιμελώς για να διορθώσει αυτήν την κατάσταση, ενισχύοντας την αφοσίωσή της στην παροχή εξαιρετικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών που πληρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Fair Hair