Υπηρεσίες
ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

Η εταιρία FAIR HAIR ιδρύθηκε με στόχο να βοηθήσει όσους έχουν πρόβλημα με τα μαλλιά ή το δέρμα της κεφαλής τους.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε έχουν φυτική βάση, είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. και δεν προκαλούν καμία παρενέργεια. Εκτός από τις ειδικές λοσιόν και αμπούλες, υπάρχουν προϊόντα περιποίησης μαλλιών (λακ, ζελέ, μάσκα, αφρός, σπρέι για την ψαλίδα, ειδικό ζελέ AFTER SHAVE, προϊόντα για την αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας του ανδρικού προσώπου, διάλυμα για ξύρισμα και καθαρισμό της γενειάδας).

Επίσης διαθέτουμε την επαναστατική αναγεννητική λοσιόν ‘Χ’ που επαναφέρει σταδιακά και διακριτικά το φυσικό χρώμα στα γκρίζα μαλλιά.

Τα προϊόντα αυτά, σε συνδυασμό με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (κάσκες, Laser κ.α.) που εφαρμόζουμε, εξασφαλίζουν την ουσιαστική και μόνιμη αντιμετώπιση των προβλημάτων τριχόπτωσης, σμηγματόρροιας, λιπαρότητας, ξηροδερμίας, πιτυρίδας και κνησμού.


Οι πελάτες μας, για να αποκομίσουν τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η θεραπεία αρκεί να κάνουν τα εξής:

1) ΕΛΕΓΧΟΣ : Να έρθουν έγκαιρα στα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ FAIR HAIR (χαμένος χρόνος σημαίνει και οριστική απώλεια τριχών). Με το MICRO SKIN SCOP θα γίνει αρχικά η αιτιολογική διάγνωση της πάθησής τους. Η εξέταση αυτή θα επαναλαμβάνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για την παρακολούθηση του πελάτη.

2) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ : Στα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ FAIR HAIR με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (Laser, κάσκες κ.τ.λ.) και προϊόντα στο σπίτι, τα οποία θα χρησιμοποιούνται καθημερινά (Σαμπουάν – Λοσιόν - Αμπούλες) και με βάση τις αυστηρές οδηγίες, που δίνονται στον πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η χρησιμοποίηση κάποιου τυχαίου προϊόντος, απορυθμίζει την ισορροπία του τριχωτού που δίνει η αγωγή μας και αναζωπυρώνει το πρόβλημα. Στην αρχική φάση σταματάμε την τριχόπτωση.

3) ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΧΡΗΣΗ : Τα προϊόντα που δίνουμε σε συνδυασμούς στα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ FAIR HAIR οδηγούν Σταδιακά στην αναζωογόνηση των μαλλιών. Δηλαδή προοδευτικά ενισχύει την αγγείωση του τριχωτού θύλακος και αναπτύσσει τις άτονες (ετοιμοθάνατες) τρίχες. Έτσι ο πελάτης βλέπει άμεση βελτίωση στην εικόνα του.

4) ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ : Για να κρατήσουμε ότι πετύχαμε με τις παραπάνω προσπάθειες πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το πρόβλημα μας είναι χρόνιο. Γι’ αυτό θα πρέπει για πάντα να κρατάμε επαφή με τα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ FAIR HAIR, να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα (σαμπουάν – λοσιόν - αμπούλες) όπως προβλέπει το πρόγραμμα συντήρησης και να γίνεται έλεγχος κάθε μήνα στα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ FAIR HAIR.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ : Η εγκατάλειψη της προσπάθειας φέρνει το πρόβλημα στην παλιά άσχημη κατάστασή και επαναφέρει το άγχος και την απόγνωση.

Γι’ αυτό εμπιστευτείτε μας και συνεργαστείτε μαζί μας για να κάνουμε πραγματικότητα αυτά που σας υποσχόμαστε. Απαραίτητες συμβουλές για τα μαλλιά σας θα βρείτε μέσα στο βιβλίο της FAIR HAIR.